Kanordusu Sizin. Bizim. Herkesin.

Kan Ordusu Kanser Derneği; ülkemizde gerçekleşen her türlü sağlık sorunu ve çaresizliğin temelinde " yoksulluk " olduğunu fark ederek bu sorunların çözümüne katkı sunmak ve çocuk sağlığına bilinç kazandırmak amacıyla 9 arkadaşın öncülüğünde 2015 yılında kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür. Ülkemizde varolan siyasetler üstü duruşuyla her tür etnik ve ideolojik kavramların dışında ve üstündedir. İç ve dış siyasetteki tüm parti ve gruplara karşı eşit mesafededir.

Çocuk hakları protokolünün ana teması olan "çocuğun yüksek yararı" ilkesini benimseyerek çocuklar için çalışmaktadır.

İhtiyaç sahibi hasta çocukların beklentilerine karşılık verebilecek, insanlığa ve bilime inanan, nitelikli, farkındalığı yüksek, hak ve özgürlüklere saygılı, yeniliklere açık, empati kurabilen gönüllü bireyler ile daha sağlıklı ve umut dolu çocuklar için toplumda örnek olan bir sivil toplum örgütü olmaktır.

Maddi imkansızlık yaşayan Onkoloji ve Hematoloji hastası çocukların sağlık öncelikli ve buna bağlı olarak diğer ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak. Kaynak ve olanakların yönlendirilmesinde toplum bilinci oluşturulması için çalışmak. Çocuğa saygıyı her çalışmasında ön planda tutmak.

- Sağlık bilinci
- Sorumluluk bilinci
- Emeğe saygı
- Duyarlılık
- Empati

Kan Ordusu Kanser Derneği, tüm faaliyetlerini gönüllü ve duyarlı kişilerden aldığı güç ile sürdürmektedir. Bu nedenle, yapacağınız tüm bağış ve destekler çocuklarımız için hayati önem taşımaktadır. Daha çok çocuğumuzu sağlığına kavuşturmak, yüzünde tebessüm uyandırmak sizin elinizde. Kan Ordusu Kanser Derneği'ne düzenli destek ve bağış vermek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Çevrenizdeki duyarlı ve gönüllü kişiler ile Kan Ordusu Kanser Derneği arasında köprü olabilirsiniz. Ayrıca Şeker Bayramı, Kurban Bayramı, 23 Nisan,19 Mayıs, tüm özel günler için bağışı ve çelenk bağışı yapabilirsiniz. Çocuklarımız için gerçekleştirmek istediğimiz projeleri sponsor kişi veya kuruluş olarak üstlenebilirsiniz.

Kurumsal Yapımız