Çorbada Sizin de Tuzunuz Bulunsun.

Çok uzun süreler evlerinden ayrı tedavi gören çocuklarımız, anneleri yanlarında olmasına rağmen anne yemeği tadamamaktadırlar. Bunun nedeni annelerin tüm gün çocuklarının bakımlarıyla ilgilenmeleri ve yemek yapabilecek imkanlardan uzak olmamalarıdır. Çocuklar için doktorların izin verdikleri ev yemeklerini yiyememeleri hem üzücü hem de tedavilerini aksatabilecek bir durumdur.

İşte bu ihtiyaçtan hareketle Kan Ordusu derneği kan ve trombosit ihtiyaçları kadar çocukların keyifle ve sağlıklı bir şekilde beslenmeleri için 2 yılı aşkın bir süredir hastanemize hiçbir karşılığı olmaksızın ev yemekleri servis etmektedir. Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi kontrol, gözetim ve izniyle derneğimizin mutfağında tüm hijyen koşullarına uygun olarak gönüllülerimiz tarafından çocukların isteklerine özel olarak ev yemekleri hazırlanmakta ve yine aynı hijyen koşullarına uyularak özel sefer taslarında dağıtımları yapılmaktadır. Yapılan bu yemekler haftanın 2 günü saat 19.30’dan sonra Çocuk Hastanesi götürülmektedir Yapılan yemekler her zaman çocuklarımızın isteği doğrultusunda üç veya dört çeşit olarak hazırlanmaktadır.

Önümüzdeki süreçte haftanın dört günü yemek hazırlanması planlanmakta ve çocuklarımıza daha çok istedikleri yiyecekleri yedirebilme huzuru yaşamaya hazırlanmaktayız. Yapılan yemekler için gönüllülerimiz daima desteklerini bizden esirgememekte ve asla bizi yalnız bırakmamaktadırlar. Eğer siz de çocuklarımız için adınıza yemek hazırlanmasını istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.